AKTUELNO

Pre godinu i po dana zaklela se na večnu ljubav, a sada je slobodna.

Ubrzo nakon što se Marija Kilibarda udala, počelo je da se šuška da u njenom braku sa Vladimirom Radmanovićem ne cvetaju ruže, o čemu se intenzivno govorilo tokom proteklih meseci.

Foto: Youtube

Po gradskim kuloarima već izvesno vreme priča se da je voditeljka i košarkaš više ne žive zajedno, te da je samo pitanje dana kada će zvanično okončati svoj brak, koji je trajao svega godinu i po dana. Međutim, posle višemesečne ćutnje, Marija je priznala da je ona ponovo slobodna devojka.

Foto: Tanjug

- Nisam u procesu razvoda, to je već gotovo. Smeta mi kad čujem ljude koji komentarišući moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih i sada - rekla je Kilibarda, koja će ubuduće tragati za partnerima sličnim sebi.

- Kad čujem ono:"Suprotnosti se privlače", odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja. To sam negde pročitala i mnogo mi se sviđa - poručila je ona, a da li će joj ovaj put poći za rukom da nađe svog cara, pokazaće vreme.

Pink.rs

#Marija Kilibarda

#Vladimir Radmanović

#voditeljka

'